Tote-BL Logo – Oxford Tan – Blanche – Beige One Size

498 kr.

Eksklusivt design og kvalitet: Tote-BL Logo i smukt oxford tan. Gør et stilfuldt statement med denne beige taske i one size.

Køb her

Varenummer (SKU): 1032801905140226 Kategori:

Tote-BL Logo i farven Oxford Tan fra Blanche er det ultimative accessory til enhver stilbevidst kvinde. Denne trendy net-taske kombinerer funktionalitet med en moderne æstetik, der vil løfte dit outfit til nye højder.

Med sit rummelige design kan du nemt pakke alle dine nødvendigheder i tasken, fra din bærbare computer til din favoritbog. Den nederste halvdel af tasken er foret med stof, mens den øverste halvdel består af et stilfuldt netmateriale. Dette unikke design giver tasken et interessant visuelt udtryk, der skiller sig ud fra mængden.

Nettets elastiske stoppe med den stilfulde BLANCHE tryk gør tasken til et statement-piece, der fortæller verden, at du har sans for mode. Den elegante Oxford Tan farve tilføjer en varm og tidløs dimension til din garderobe, og gør det nemt at matche tasken med dine favoritoutfits.

Uanset om du skal til stranden, på shoppingtur eller blot til hverdagsbrug, vil Tote-BL Logo fra Blanche være din trofaste følgesvend. Giv dit look et fashionabelt touch og udtryk din personlige stil med denne smukke net-taske. Lad Tote-BL Logo være et symbol på din unikke og moderne tilgang til livet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tote-BL Logo – Oxford Tan – Blanche – Beige One Size”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.